02 April 2011

Rigatoni with Italian sausage in tomato










This is Rigatoni with fresh Italian sausage with portobello mushroom in tomato sauce.  Fresh sausage is very useful with short pasta because they are already seasoned, you don't have to cook long hours as making of traditional bolognese (meat) sauce.  However, they have very high contents of pork fat, so it's not very good for the health.  Rigatoni matches perfectly with this type of rich sauce.

I removed the sausage from the casing the saute them in a pan.  Then added sliced portobello mushrooms and a can of tomato sauce, cooked for 20 mints.

「イタリアンソーセージとリガトー二のトマトース」生ソーセージを使ってボローニャソースの簡易版を作った。生ソーセージとは加熱していないソーセージ。日本ではあまり見かけないが、デパートのハム屋や精肉店にはあるかもしれない。既に味が付いているので、炒めるだけで肉の質感がしっとりしているので、ミートソースを仕込むように長く煮込む必要がない。しかし、ソーセージ類はとても脂肪が高いので要注意。リガトー二はこんなリッチなソースによく合う。

ソーセージを腸から出して、挽肉のようにフライパンで炒める。キノコのスライスを足して更に炒め、トマトソースを1缶注いで20分ほど煮込む。

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