17 July 2012

Rouleau de poulet au jambon formage


This is my recent invention, processed cheese and ham rolled in chicken breast.  I found this tastes amazingly good with daily ingredients that you always have in your fridge.

Slice open the chicken breast and pound with pounder to thinner the meat.  Place french ham and cheese on the meat then roll from one side, then tide with strings.

In a nonstick frying pan, stat to saute the chicken roll from sealed side with olive oil.  Lightly saute around the roll, then pour about 100ml water.  Immediately cover the pan and cook until the chicken is done.  It's better to slice the roll when it's slightly cooled so that melted cheese doesn't run over.

「鶏胸肉のハム・チーズロール」これは鶏胸肉にサンドイッチ用のプロセスチーズとロースハムを巻いてフライパンで蒸し焼きにしたもの。これは身近な材料で、簡単に驚くほどおいしく出来る料理。

胸肉は半分の厚さに開き、肉たたきで全体が同じ厚さになるようにたたく。ハムとチーズを隙間が出来ないように敷き、肉を巻き、タコ糸でしばる。軽く塩・胡椒をふる。テフロンパンに少々のオリーブオイルをして、肉の巻き目を下にして巻き目が閉じるように焼き付ける。全体を軽く焼いて、水100ml程を注ぎ入れ、フタをして蒸し焼きにする。火が通ったら取り出し、少し落ち着かせて切り分ける。

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