07 April 2015

Cooking in Hong Kong

"Hainanese Chicken"
「海南チキン」

"Shrimp with Shiso Kakiage"
「小エビと紫蘇のかき揚げ」

"Asari clams"
「アサリのワイン蒸し」


"Boeuf carottes, Macaroni cheese"
「ブフ・キャロットとマカロニチーズ」

"Poulet au poivron"
「塩鶏のパプリカのマリネ添え」

"Salade de avocat et jambon de bayonne"
 「アヴォカドとバイヨンハムのサラダ」

I spend a weekend in Hong Kong and visited my friends with requests for their cooking.  Due to a long weekend, super fresh foods were not available from the market but I revisited Wan Chai market again.  It was a great experience to spend time cooking with friends.

「香港で料理」友人と”一緒に料理をして食べよう会を”しようとなり、湾仔街市などから食料を調達して簡単料理をした。連休だったが、いくつかの店は開いていてアサリや鶏を買い、香港で作りやすい料理をした。もう一軒は子供向けの簡単フレンチ。料理会って楽しい。

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