29 July 2015

Italian chicken



This is roasted chicken beast with bi color sauce.  I roasted a whole chicken in le creuset with cover on so the meat was very moist and tender.  Green sauce is persil with one clove of garlic.  I usually keep this sauce in my fridge and use for many things.  Tomato sauce is can of tomato sauce cooked with garlic and onion.

「イタリアン・チキン」  鶏の蒸し焼きと2色のソース。イタリア料理にこんなものがあるかわからないが、イタリアの旗の配色になったのでそう名付けた。鶏はルクルゼに蓋をしてオーブンで蒸し焼きにしたので、しっとり柔らか。

パセリソースはパセリの束を買った時にニンニク1かけとオリーブオイル、塩でフードプロセッサーの小で挽いたもの。これは表面がオイルでかぶるようにしておくと、1週間強は変色しない。トマトソースはトマトソース缶に玉ねぎとニンニクを入れて煮立てたもの。

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