26 July 2015

Yakitori with salad




This is a great carb less menu.  Yakitori which is Japanese style of chicken skewer BBQ.  I used Japanese griller over gas stove for this.

For the salad, I had parsley oil and deep fried onion for the topping.  These two things are regularly in my fridge.  Even you have only tomato and cucumber, with little topping, it makes a special salad.

「焼き鳥とサラダ」これは私の好きな炭水化物抜きメニュー。鶏胸肉は塩と酒に漬けておいた。これで淡白な胸肉に味がしみて美味しいが、少し硬くなるので上手に漬けたい。日本の直火型の魚焼き器で両面をさっと焼いた。タレを作っておいて2回くらいハケで塗った。

サラダはトマトときゅうりだが、作り置きのパセリオイルと玉ねぎのフライで特徴を付けた。サラダも焼き鳥も少しレモンを絞りながら頂いた。さっぱりとした健康的な夏の料理。

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