20 September 2016

Sashimi & Sushi

"Marinated Saba sushi"
「鯖寿し」

"Marinated Mackerel"
「シメサバ」

"Squid"
「ヤリイカ」

"Buri"
「鰤」

"Kohada"
「コハダの酢じめ」

"Marinated mackerel with Tuna"
「シメサバとマグロ」

"Marinated mackerel"
「シメサバ」

"Sanma"
「秋刀魚」

"Sanma"
「秋刀魚」

"Katsuo"
「鰹」
End of summer to Autumn is the season of blue fish in Japan.  We had Sashimi almost everyday for the dinner.  We can buy fish that fresh enough to eat Sashimi in supermarket very close our home in Japan.

「光りもの」夏の終わりから秋は光りものの季節なのでよく食べた。近所には近海ものの新鮮で安い魚が毎日入っているので、ほぼ毎日刺身を頂いていた。

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