05 December 2016

Rouleaux d'aubergines farcies




This is meat stuffed aubergine cooked with tomato sauce in the oven.  This is super easy and something like all the children and adult would love.  My husband really favored this dish and I don't know why I haven't made it until today since this is extremely simple.

I pre cooked sliced aubergine with garlic and olive oil.  Then prepared the meat stuffing which is a mix of ground of beef with saute of chopped onion, one egg, milk with breadcrumbs and some spices.  The I wrapped the meat with aubergine in the suitable size and arranged it in casserole with half a can of tomato sauce.  Sprinkle some cheese on the top and cook in the oven of 180c for 30mints.

「ナスのロールグラタン」これはとてもシンプルで大人にも子供にも大好評な料理。ハンバーグのタネをナスで巻いてトマトソースと一緒にオーブンで焼いたもの。とてもシンプルなのに見た目も美味しさも一手間かけた感がある。

ナスは固い米ナスを使う必要があり、柔らかい日本のナスは不向きだ。牛肉は全く脂肪を含まないリーンなものを使う。ナスに含ませたオリーブオイルがリーンなミートボールの脂を補う形でバランスをとっている。

トマトソースはハインツかデルモンテの「トマトソース」の缶。それを半缶くらいキャセロールの底にひいてナスロールを並べる。好みのチーズをたっぷりかけてオーブンで30−40分くらい焼く。パスタはスパゲッティーニかマカロニが合う。さらにたっぷりサラダを添えたら完璧だ。

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