29 January 2017

Yakiniku at table


「肥後牛・さがり」

「下仁田ネギ、サンチュ」


We bought a portable Yakiniku grill recently.  This works with a gas bottle so you can do the grill anywhere, outside or inside.  We like yakiniku; BBQ beef but not marinated meat such as the style of normal Yakiniku restaurant.  So this is a great solution to make a simple grill at home.

「家焼肉」イワタニの炉端焼き器はガス缶で焼肉や焼き鳥ができる優れもの。庭先で使うといいが、室内でも匂いが出ないものを焼けば換気扇を回すだけで大丈夫。

私は一般的な焼肉店の味付け肉とタレで食べる焼肉があまり好きではなく、塩胡椒のみで焼くのが好きなので、これで益々好きな焼き物ができるようになった。ごま油、柚子胡椒、レモン、おろしポン酢などで頂くのが最高だ。

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.