11 March 2018

Kin's kitchen


「揚げ玉子豆腐」

「豆腐の揚げ物と塩味大豆のソース」

「豚のゼラチン質を柔らかく茹でたもの」

「大海老と白菜の海老味噌ソース」

「牛肉の低温調理・味噌ソース」

「揚げパンとムール貝の卵キャセロール」

「寄せ豆腐・モーリー茸のソースかけ」

「高菜の高菜漬けのせ」

「スモークした醤油鶏」

「香港麺」

「甘くないお汁粉」

「ごま団子の豆乳スープ」

An old friend of my father took us a very special Cantonese restaurant.  I've found that all the dishes were very unique.  It seemed that the place is very popular with local people.  I usually tend to order dishes that I know as Japanese but all the dishes my father's fiend ordered were choice of Hong Kong local and many of them were very new to us.

All of the dishes are very well seasoned and well prepared.  The service is not bad but some dish too very long time to arrive.  Overall it's a very good restaurant to try.

留家厨房」父の古いの香港人の友達に招待して頂いたレストラン。広東料理だがとても独特で全部素晴らしく美味しかった。食べたことがない料理が多く、知らない伝統的な料理をいくつか教えて頂いた。

私や私の友人の範囲だと、やはり料理の選択が日本人好み、西洋人好みになってしまう傾向があるが、地元の方の料理のチョイスに感動した。メニューを見ていないので、料理のタイトルは私の主観で付けたもの。

ただ、サービスはそれほど悪くないが、ある料理は時間がかかりすぎて疲れてしまった。ユニークな容姿のオーナーさん(長髪のおじいさん)がお得意さんのテーブル回って談笑されていた。コアな地元のファンがいるのだと思う。

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