10 July 2018

French dinner

"Gougeres"
「グジェール」

"Three types of Pinchos"
「ピンチョス3種」


"Konbu marinatd sea bass"
「スズキの昆布じめ」

"Chutoro"
「中とろ」


"Almaviva, Baron Philippe de Rothschild"

"Roti de boeuf"
「ローストビーフ」

"Eclair et Chou a la creme"
「エクレアとシュークリーム」

My brother brought us an expremely expensive wine for us to dine together I made a course of French dishes.  I also made a soup of Edamame and potato pure for the meat.  The wine was fully bodied and very rich.  The beef was overcooked as my perspective but everyone prefered this way.

「フレンチディナー」弟がとても高価なワインを用意していたので、それに合わせたディナーを作った。その他、枝豆のスープとジャガイモのピュレは写真の撮り忘れ。ワインはフルボディーながら香りが良く素晴らしかった。肉は父と一緒に焼いていたら私には焼き過ぎになってしまったが、父はこのくらいが良いそうだ。

No comments:

Post a Comment