This is my own original version of local and western fusion dish. Mee pok mens thin noodle in Chinese and it's very easy to use at home. It only takes 2 mints to boil and you can mix with any sauce you like.
I made cooked ground pork with tomato sauce first. Then arranged with fresh diced tomato and parmesan cheese.
「イタリアン・バクチョーミー」これはローカルの麺、ミーポックを使った私のオリジナル料理。ミーポックは中国語で麺薄と書く。バクチョーミーはホーカーフードで、この麺を硬めに茹でて豚のそぼろ、魚のつみれなどを醤油、豆板醤の様なスパイシーな醬、黒酢、油で和えたもの。
ローカルスーパーに売ってある麺は茹で時間1分半とある。日本のそうめんより調理時間が短く、さっと食べられるのでとても便利。今回は豚の挽肉を玉ねぎ、大蒜とトマトソースで煮詰めてトマト豚そぼろにしたものをチェリートマト、パルメザンチーズなどとの和え麺にした。
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