"Roti de boeuf"
「牛肉のロッティ」
"Tarte aux pommes"
「リンゴのタルト」
"Insalata Caprese"
「カプレーゼ」
This simple dish is amazingly tasty in the south of France. Because the taste of tomatoes is very strong and mozzarella cheese is very fresh as well.
カプレーゼは何処で頂いても美味しいが、南仏で頂くものは格別だ。トマトの濃く、新鮮なモッツァレラチーズとの相性が最高。
"Roti de gigot d'agneau"
「羊の脚肉のロッティ」
I think lamb is really tasty in the south of France. It's very tender and flavorful.
私は南仏の子羊はとても美味しいと思う。ジゴは脚肉なので、少し固い場合が多い。特にオーストラリアやニュジーランドのものはそこそこだが、この地域の子羊はとてもフワッと柔らかく香りがとても良い。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.