"Aqua pazza of rockfish"
「カサゴのアクアパッツァ」
I had Christmas dinner twice last year. Christmas celebration is not really important for us because I'm not a Christian but Japanese people celebrate it just for fun. I ordered an aperitif platter from a restaurant I've found it was very good.
「日本のクリスマス」実家はクリスチャンではないので、クリスマスを真剣におい祝いする習わしは無いのだが、今年はオードブルを注文して、簡単な料理を作った。メインはガラカブ(カサゴ)のアクアパッツァと海老のピラフ。
オードブルはマルビシに注文していたもの。これがとても美味しかった。値段もお手軽で、マリネやピクルスなども全部美味しかった。特にハム類は手作りでとても質がいい。オードブルセットは事前予約のクリスマス限定商品だったがオススメ。
WHOLE SQUARE
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.