This is fresh tomato that removed it's seeds stuffed with chicken salad. I made this out of a whole chicken roast leftovers. When I roast a young chicken, usually I enjoy it for about three days. First the chicken itself then I make some salad or other dish out of leftovers, then I pour the water in chicken bones to makes chicken stocks, or cook with some rice to make rice soup (congee).
これは若鶏のローストの2日目に作ったチキンサラダをトマトの種をくりぬいたものに詰めた。サラダはドライトマト、ケイパー、パプリカのローストをヴィネグレットで和えた。
私は通常チキンのローストを1日で全部食べきれないので3日くらいに渡って楽しむ。1日目はそのまま、2日目はサラダやそば粉のクレープに包んだりする。3日目は残った骨に水を注いで餅米を少量足して鳥粥にしたり、チキンスープにする。骨までしゃぶるので鳥はオーガニックを使用したい。
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