10 August 2015

Gourmet in Bruges






"Den Gouden Harynck"







We enjoyed the great Belgium cuisine in Bruges.  It was season asparagus but not the season of moules.  Though the fries were fantastic.  Some reason they were way different from the ones from anywhere in Europe.

Hotel recommended us a restaurant "Den Gouden Harynck".  It was a pretty and chic restaurant of simple French.  I was especially amazed by the quality of white asparagus and the way it was cooked.  The main dish of lamb was good too.

「ブルージュのグルメ」ブルージュではベルギー料理を頂いた。残念なことに、夏はムール貝の季節ではないので、ムールの身がとても小さかった。しかしポテトフライが格別に美味しかった。なぜかベルギーのフライは他の国より美味しい。

ホテルが勧めてくれたレストランが良かった。シンプルなフレンチで、時期のホワイトアスパラガスの料理が格別だった。とてつもなく大きく、ジューシーだった。肉の様にバターでポワレしてあり、大胆で、強烈に美味しかった。メインもそこそこ良かったが、他の料理もアスパラガスの残照だった。

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