02 August 2015

Dîner - Franco Japonais


"Gougere"
「グジェール」

"Salade d'ete"
「夏のサラダ」

"Zuke de thon carpaccio"
「漬けマグロのカルパッチョ」

"Red snapper au citron beurre"
「レッドスナッパーのレモンバターソース」

"Roti de boeuf en herbes"
「ローストビーフ・ハーブクラスト」

"Pommes dauphine"
「ポムダフィン」

"Tarte aux fruits"
「フルーツタルト」

We've invited a friend couple for a French Japanese fusion dinner.  I made simple french dishes with local ingredients.  Good thing is that local super market in our neighbor has all the foods I need, I don't really go shopping far to get french and Japanese foods.  I made a composition of menu of vegetables and light cooking with hint of summer season.  

「日仏ディナー」お友達カップルをお招きしたフレンチと和のフュージョンディナー。シンガポールではオーチャード辺りの街の中心に行かなくても近所のローカルスーパーで全て材料が揃うのでとても楽。料理は夏を意識した少し軽めの料理。

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