"Scallops"
「ホタテ」
"Calamari"
「烏賊」
"Octpus"
「たこ」
"Benito"
「鰹」
"white pomfret"
「マナガツオ」
I come across with rare sashimi sometimes that was "white pomfret" the fish I've found it was the best in Singapore. It's rare to find this fish in Japan especially for the sashimi quality. It was very special to taste this fish partially grilled... absolutely amazing.
「夏の刺身」珍しいものに出会ったのがマナガツオのたたき。マナガツオとはシンガポールの最高級魚とも言われている南洋の魚で、九州でも夏にたまに見るくらいで稀な高級魚。
その刺身とは相当美味しいと聞いていたが、たたきで出ていたのを頂いてみた。感想は今まで食べたことがない魚で美味しい。青身ではないが白身でもない風味で不思議な魚。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.