Diner de Noel 2013
***
Salade de Crevettes et avocats - Vinaigrette au citron
*
Champignons farcis aux courgettes
Roti de Fillet de boeuf
Gratin Dauphinois
**
Gateau au chocolat et framboises
It was our first Christmas spending in Singapore this year. I didn't have much time to prepare the full dinner in the new kitchen so I only did a simple dinner this year. It feels very different to cook in different countries. I didn't have a chance to prepare Christmas flowers so I created a tower with local fruits. Gateau chocolate was a great success even I didn't weigh the ingredients.
2013年クリスマスディナー
***
海老とアヴォカドのサラダ・レモンヴィネグレットソース
*
きのこのズッキーニファルシ
牛フィレ肉のロッティ
グラタンドフィノア
**
ガトーショコラ・ラズベリー
今年のクリスマスはシンガポールで迎えた。あまり準備する時間が無かったので、今年はとてもシンプルな料理をした。クリスマス用のお花も買う事が出来なかったので、フルーツタワーを盛った。ガトーショコラは目方も計らずに作ったが今までで一番よく出来た気がした。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.