"Menu enfan"
「お子様メニュー」
"St. Pierre"
「皮はぎ」
"Pigions"
「鳩」
This is another one-star restaurant I love in the South of France. The view from the restaurant is absolutely gorgeous. The food and service are also wonderful.
The restaurant usually serves a good fish but the pigeon dish was extremely good. It has a flavour of oriental spices and it went very well with red meat.
「ラ・バレット」コリオーのホテルにある1つ星レストラン。素晴らしい景色で有名なホテルだで、料理もとても美味しい。好みで言えば私はボーのレストランが好きだが、同じくらいに美味しくて感動した。サービスは断然にこちらが良く良い思い出だ。
アミューズは前菜は貝を大根で巻いたもので、和風っぽい印象だ。その次はコジェットの花の詰め物とアスパラガス。海辺だから魚料理が得意なのかと思ったが、鳩が美味しかった。照り照りに焼かれていて香ばしく、中東風のスパイスが効いていて絶妙に美味しかった。
デザートのチョコレートタワーも大きく、ソースのプレゼンテーションが素晴らしかった。中は洋ナシが入ったパフェでサラッと頂けた。お子様メニューも美しくて驚いた。さすがフランス。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.