Hijiki is a kind of Japanese seaweed that Japanese people eat regularly at home with rice.
For this fried rice, saute a small portion of bacon first then add cherry tomatoes and hijiki. Then add already cooked rice and fry well. Season with soya sauce, pinch of balsamic vinegar and chicken powder.
「ひじきの炒めご飯」はひじきをたっぷり使った少し洋風?な創作料理。オリーブオイルで少量のベーコンを炒めてカラッとなったら、チェリートマトと戻したひじきを加えて炒める。ご飯を投入して更に炒め、醤油、バルサミコ酢、チキンコンソメ、塩こしょうで味付けする。雑穀米などで作っても美味しいと思う。
For this fried rice, saute a small portion of bacon first then add cherry tomatoes and hijiki. Then add already cooked rice and fry well. Season with soya sauce, pinch of balsamic vinegar and chicken powder.
「ひじきの炒めご飯」はひじきをたっぷり使った少し洋風?な創作料理。オリーブオイルで少量のベーコンを炒めてカラッとなったら、チェリートマトと戻したひじきを加えて炒める。ご飯を投入して更に炒め、醤油、バルサミコ酢、チキンコンソメ、塩こしょうで味付けする。雑穀米などで作っても美味しいと思う。
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