16 February 2014
Bùche chocolat à la framboises - Pierre Heremé
I tried the recipe of Pierre Herme for the first time. I respect his recipe but I've never follow very precise recipe which weighted by one gram difference. With my friend's cooperation, we could made it very fast and precisely. I really love the taste and the combination of black chocolate and raspberries. The cake was wonderful. I've never thought that I could make something like this at home. I'll make it again for sure.
「フランボワーズとチョコラのブシェ」バレンタインにお友達とピエール・エルメのレシピでケーキを作った。ケーキの上手な彼女のおかげであっという間に出来上がった。
有名パテスリーシェフのレシピは1グラム違いまで厳密に材料を量る必要があるので、ズボラな私は手が遠のいていたが、作ってみたらさすがに美味しかった。ケーキの味は仏人好みだが、とても洗練されていてラグジュアリーな印象だった。甘さの加減も一ミリの狂いもない完璧さを感じる。
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