29 June 2015

Home dishes in London - French

"Chou a la vapeur"
「ちぢれキャベツの蒸しもの」

"Chou fleur a la sauce cheddar"
「カリフラワーのチェダーチーズソースかけ」

"Petit sale aux haricots"
「プティサレ」

"Asperges au oeuf"
「アスパラガスの卵ソース」

"Boeuf au vin blanc"
「牛肉の白ワイン煮」

"Roti de legumes anglais"
「イギリス野菜のオーブン焼き」

"Potage de broccoli"
「ブロッコリーのポタージュ」

"Farci de champignon"
「キノコの肉詰め」

"Radis au beurre"
「ラディッシュ」

"Salade poulet et legumes, mayonnaise leger"
「鶏と野菜の軽いマヨネーズ和え」

"Cabillaud au persile"
「鱈のパセリソース」



No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.