"Terrine de poisson marbre"
「魚のマーブルテリーヌ」
"Filet de boeuf Angus, purée de legumes"
「牛フィレのロッティ・野菜のピュレ」
"St. Nectaire, Gruyere"
「サンネクテ、グィエー」
"Charlotte au Chocolat"
「シャルロット・オ・ショコラ」
I made very simple French dinner for my husband's birthday this year. I went to Huber's Butchery to find a good piece of meat and I decided to make Angus beef filet for the main dish. I paid very careful attention for cooking of the meat and left other things rather simple. As usual, it's very difficult to make chocolate dessert in a hot country.
Birthday Dinner 2017
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Foie Gras
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Terrine de poisson marbrée
double sauce
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Roti de boeuf Angus
Purée de légumes de Printemps
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Fromages
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Charlotte au chocolat
2017年のお誕生日ディナー
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フォアグラ
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魚のテリーヌマーブル仕立て
2種ソース
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アンガス牛フィレのロッティ
春野菜のソース
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チーズ
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シャルロット・オ・ショコラ
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