"Potato and broccoli salad in Salomon rose"
「ポテトとブロッコリーサラダ・サーモンのローズ仕立て」
"Roti de farci de fillet de porc au pomme vert"
「豚フィレのファルシロースト・青リンゴ風味」
I thought that my husband haven't been eating much pork dishes so I made farci of filet of pork wrapped with bacon strips. Stuffing is ground pork with onion seasoned with dijon mustard. I also added green apples and onions on the roasting tray. It made a wonderful sauce with dash of rose wine in the end.
Imported Australian vegetables are much cheaper than in Hong Kong, so I made potato salad with lot of broccoli inside.
「シンガポールにて」夫が日頃あまり食べていないだろうと思うものなどを料理した。シンガポールではオーストラリア産の野菜が香港よりかなり安いので、早速ブロッコリーの料理を一つ。
豚フィレ肉は詰め物をしてベーコンで巻きローストした。ソースに酸味を足すべくグラニースミスアップルを加えてみた。シンガポール料理というよりオーストラリア料理だが、美味しく出来た。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.