17 August 2014

Roti de bar provençal



 I use the oven in Singapore a lot.  Cooking in oven is very easy once you've set the dish.  I found sea bass the other day.  The fish looked different from the one I usually eat but I tried.  Fish in Singapore looks far different even from Hong Kong.  They're usually tropical fishes.  It was not bad but not great.

「スズキのプロバンス風オーブン焼き」シンガポールの家のオーブンが使い易いので、これでもかというくらいオーブン料理をしている。オーブン料理は楽でいい。

シンガポールは海域が赤道近くで、見る魚の種類が香港とも違う。この魚もスズキとあるが、形が私が知っている北半球のスズキと見た目が違う。とは言ってもスズキは全世界の河口流域にいる魚なので試してみることにした。匂いなどは全く無かったが、身がとても柔らかい。次回はチャイナタウンのウェットマーケットに行ってみようと思う。

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.