"Veloute de pomme de terre et roquefort"
「じゃがいもとロックフォールのヴェルーテ」
"Eclair de foie gras au cerise"
「フォアグラとチェリーのエクエア仕立て」
"Magret de canard a la sauce grenadier,
pure de haricot blanc aux epices"
「鴨胸肉のザクロソース、
スパイス風味の白いんげんのピュレ」
"Pave Noir de Gilles Marchal"
「ダークチョコレートのバヴェ」
I make chocolate dessert for him every year because he likes chocolate and I've tried patissier's recipe this year. It was very challenging and difficult because it's hot in Singapore. It tasted good but it was not the best. On the other hand, I was very happy about my cuisson of magret de canard. It was perfect rose and the taste was excellent.
Birthday Dinner 2016
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Veloute de pomme de terre et roquefort
Eclair de foie gras au cerise
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Magret de canard a la sauce grenadier,
pure de haricot blanc aux epices
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Pave Noir de recette Gilles Marchal
毎年家でお祝いする4月の夫の誕生日は今年は出来ていなかったので、今頃お祝いすることにした。メニューは前の日から考えていて、鶏のフォンとインゲンは煮ていたが、デザートを含めて¥ 当日夕方4時から料理したので、ディテイルが雑になってしまった。
夫はチョコレート好きなので、毎年チョコレートのデザートを作るが、今年は比較的簡単そうなフランスのパティシエのレシピに挑戦してみた。しかし難しい上に、シンガポールは暑いので苦戦した。一方、鴨肉の火入れは完璧にできて鴨をとても美味しく頂いた。
2016年のお誕生日ディナー
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じゃがいもとロックフォールのヴェルーテ
フォアグラとチェリーのエクレア仕立て
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鴨胸肉のザクロソース、
スパイス風味の白いんげんのピュレ
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ダークチョコレートのバヴェ
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