OISHII!
料理写真とレシピ
02 May 2018
Red snapper with parsley sauce
Red snapper is a delicious white fish in Singapore. This fish is more moist and better than white snapper. I fillet the fish and made the sauce with bones and mixed with parsley oil.
「レッドスナッパーのパセリソース」レッドスナッパーはシンガポールの魚の鯛の種類では王様。ホワイトスナッパーやイエロースナッパーより断然に美味しい。身がしっとりしていて旨味もある。日本の魚で言えば「的鯛」のような味。最近では養殖物もあるが、色が鮮やかな天然物がいい。
頭と骨でソースを取り、パセリオイルと合わせた。身はソテーにした。旨味たっぷりのソースなのでからめるパスタを添えて。パスタはブロッコリーまぶし。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.