26 May 2018

Roasted chicken legs




When I make roasted chicken, we have the breast first then leave the legs for the next day.  This is mostly I cook the brest mainly, legs are not cooked enough.  In order to archive a perfect cooking of the breast, legs are always not cooked well.  If you cook the whole chicken completely, breast becomes dry and hard.

I usually serve the breast first then put back the rest in the oven.  This way is really the best to eat the roasted chicken.  This is the second day of the legs.  I put the legs togher with bones, tomatoes and beans and add some water to the tray to cook the legs until becomes tender.

「ローストチキン脚」これはローストチキン2日目の料理。私はローストチキンを胸肉の焼き加減を合わせる。胸をベストにスライスした後に、脚を再びオーブンに入れ柔らかくなるまで焼く。鶏は一羽全体をそれぞれでベストの焼き加減にすることは不可能で、脚まで完全に火を通すと胸肉は完全に焼きすぎの状態になる。

私は脚は骨から身が外れやすくなるくらいまで柔らかく焼く方が好き。翌日に水を足して、ガラとトマト、インゲンなどを入れてしっかりローストした。皮目はパリッと、肉はジューシーで柔らかくてとても美味しくできた。

カラフルパスタは珍しいので買ってみたが、案の定、特に美味しいものではなかった。

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