18 February 2013

Japanese dinner for Montrachet

"Namako su, Seri no Ohitashi, Sole roe in soya sauce"
「なまこ酢、芹のおひたし、カレイの子の煮付け」

"Chassagne-Montrachet 2006"
「シャサン・モンラッシェ」

「菊鹿ワイン」

"Sashimi Hirame, Kohada"
「平目の刺身、コハダの酢締め」

"Chou fleur au Karamiso sabayon"
「カリフラワーの辛味噌サバイヨン」

"Tempura de saison"
「季節の天ぷら、
カレイの竜田揚げ」

"Radi au dashi"
「大根の煮物」

"Wakame with Tamago tofu clear soup"
「新わかめと卵豆腐の吸い物」

"Rice with green peas"
「豆ご飯」


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.