04 September 2015

Dinner for Chassagne Montrachet 2010


"Oil sardine with onion"
「自家製オイルサーディンと玉ねぎスライス」

"Japanese Lobster pasta with armoricane sauce"
「伊勢海老のアモリカンソースパスタ」

"Tomatoes and aubergine gratin"
「トマトとナスのグラタン」

"Miyazaki chicken in Lemon sauce"
「日向鶏のレモンソース」

I cooked simple Italian dinner for wonderful white; Chassange Montrachet.  We happened to have a frozen lobster so I made amoricaine sauce pasta with it.  I also love Chicken breast of Hyuga dori; a brand chicken from Miyazaki.  This chicken is significantly different from ordinary chicken which has strong taste.  I made a stock with chicken bones and made a sauce from it.

「シャサン・モンラッシェ」華麗なブルゴーニュ白のために少し手の込んだイタリアンを作った。冷凍の伊勢海老があったので、アモリケーヌソースを作ってパスタに絡めた。メインはお気に入りの日向鶏のポワレ。家族は腿肉好きだが、私は胸肉にしっとり火を入れて料理する方が好きだ。ガラからストックをとってレモンソースにした。

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