"Spring onion marine with tomato"
「新タマネギのかやのや出汁粉和え・トマト添え」
Japanese Seli with crumbs in dashi
「せりと揚げ玉のゴマ醤油」
"Cauliflower with matai mayonnaise"
「カリフラワーの明太マヨネーズ和え」
"Salad with avocado and radish"
「ラディッシュとアヴォカドのサラダ」
Wakame stem saute in sweet soya sauce
「茎わかめのピリ辛きんぴら」
Warabi in dashi
「わらびの煮浸し」
I've realized that in Japan is full of seasonal fish and vegetables. Coming from a place of no season as Singapore, I feel great full to cherish seasons.
「春の野菜料理」シンガポールや香港には際立った季節が無いので、スーパーにある食材は年中ほぼ変わりが無い。日本は食材も季節に富んでいるので、季節の変化に応じて出てくる野菜が楽しい。自分用記録です。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.