I tried to make brioche as precise as text book of Tsuji says but it didn't really come out well. I think my problem is the temperature of the fermentation. I do it in room temperature of Singapore so its bit too humid compares to machine. Onion omelet was a great combination with tomato sauce.
「ブリオッシュと玉ねぎオムレツ」今回は、ブリオッシュを辻の教科書通りに忠実にキッチリ作ってみた。しかし逆に上手くいかずに変な出来になってしまって行き詰まりを感じる。シンガポールの室温では湿度が高すぎるのだと思う。自分で時間を見計らって、発酵の段階を踏んでいかないとダメなようだ。
意外に美味しかったのが、玉ねぎとハムを炒めて卵と合わせたふんわりオムレツ。ケチャップを切らしていたので、トマトソースをかけたら相性バッチリで美味しかった。
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