"La Cime" is probably the hippest modern French restaurant in Osaka with two Michelin star. I was extremely impressed with a menu of fifteen plates. Every plate was so delicate, artistic and of course delicious. There were so many small details in each dishes I could not imagine the amount of work of this chef.
「ラ・シーム」大阪フレンチの最先端で、2つ星の有名店。コースは15皿で構成されていた。全てとても繊細、丁寧、芸術的で美味しく圧巻のお料理だった。とにかく全てに手が込んでいて驚異的だった。友人とシェフは過労死するのではないかと話していたくらい。頑張り過ぎではないかと思うほど目を見張る料理ばかりだった。
シェフは奄美大島のご出身らしく、故郷の食材や味を所々に生かされていた。内装もシックでセンスが良く、サービスの方もフレンドリーでとてもいい雰囲気でお食事ができた。素晴らしい店でまた行きたい。
La Cime
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