07 December 2016

Poulet farcie au ble complet



I stuffed breast of chicken with cheese and made a crust with whole wheat.  I happened to have whole wheat grains for the bread making but it makes a great crust for the meat.  I went really well with fat of the cheese inside of the chicken.  I also made ratatouille with aufor the side.

「鶏胸肉のファルシ・全粒粉焼き」胸肉の中心部にベティナイフをさしてチーズを詰める。普通に小麦粉の衣を作ってソテーしようと思ったが、チーズと一緒だと重くなる気がしたので、全粒粉をまぶしてソテーしてみた。肉に直接全粒粉をまぶしたものだが、カリッとしてリーンな衣ができた。

付け合わせは作り置きしておいたラタトゥイユ。スパイスはピモント・エスペレット 辛くなくて香りが高いバスク地方エスペレットの唐辛子。

No comments:

Post a Comment