"Avocado with crab in mayonnaise"
「アヴォカドと蟹のマヨネーズ和え」
"Roasted Shishitoh pepper in dashi"
「ししとうの焼き浸し」
"Shiokoji marinated oyster"
「牡蠣の塩麹漬け」
"Lettuce"
「リーフレタス」
"Deep fried sanma balls"
「秋刀魚のつみれ揚げ」
"Chicken with Lotus root Tempura"
「蓮根の挟み揚げ」
I held a dinner with friend who likes sake. These dishes are all simple Japanese home dish that I can easily prepare in Hong Kong.
「秋の日本酒会」これは少し前に作った日本酒に合わせた簡単な居酒屋風料理。この日はあまり時間が無かったので、身近にある材料で作った。〆はきのこの炊き込みご飯とお味噌汁。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.