I found pretty Australian aubergines. I suppose that the season is in summer there now, summer vegetables are in season. I sauteed slices of aubergine in olive oil then cooked with bacons and tomato sauce. This is very simple but always tastes good.
「茄子のトマトパスタ」オーストラリア産の茄子がきれいだった。あちらは今夏なので、夏野菜が美味しい時期なのだろうと思い、茄子のパスタを作った。
米茄子は薄切りにし、オリーブオイルでじっくり火を通す。火が通ると量が減るので一個全部使った。油は少な目に使用し、時間をかける。茄子がしんなりしてきたところで、ベーコンとニンニクを加えて更に炒めて油をなじませる。最後にトマトソースを加えて全体がまとまるように蓋をして5分ほど煮込む。茄子のとろみがパスタにからんでとても美味しい。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.