29 January 2015

Weekend brunch






I made simple Italian brunch with my husband's friends family.  Pizza is my speciality and it's usually very popular with people.  I also made lasagne with home made pasta.  This was the best I've ever made.  I strongly recommend to make pasta your own when you make lasagne.  

Tart tatin was almost a success.  The taste was good but the shape was easy to fall apart.  I served it with vanilla ice cream and the caramel sauce from the tart.

「週末ブランチ」夫のお友達家族をお招きして、簡単なブランチ会をした。子供もいたので、ピザを含めたイタリアンにした。メインは手打ちパスタのラザニア。生パスタで作るラザニアは格別だ。パスタがつるっとしてとても美味しい。

タルトタタンは何度も作っているが、今までではよくできた方だ。タルトタタンの作り方は色々あるが、試行錯誤してこの方法にたどりついた。食べる時にはバニラアイスとりんごとキャラメルの煮汁をかけて食べる。

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