I love making this dish with salted pork. It's easy to marinate pork belly in salt then I leave them for two to three days. I left this for a week. The more you leave the meat salted in the fridge it will taste better. When I cook this I just put water, onion and carrots in a pressure cooker for twenty minutes.
「塩豚ポトフ」良さそうな豚バラを見つけたら塩漬けにすることをおすすめする。はじめに砂糖大さじ2くらいをして放置し、水分が出たら塩を多めにまぶす。大さじ1くらい。これは1週間くらい冷蔵庫に放置しても大丈夫。
それを水と家にあるハーブを入れて煮込むとそれだけでポトフになる。蕪は煮崩れしやすいので、肉が柔らかくなってから煮込む。おでんもそうだが煮込み料理は一晩置いた方が良い。この時期蕪がとても美味しい。
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