17 November 2010

Pasta variation -soya sauce base











This is Italian pasta seasoned with light soya sauce.  I love pasta any way of cooking.  Of course it tastes the best with tomato sauce, but it can be with soya sauce!

First to saute the vegetable in good quality of olive oil with garlic and set them aside.  Then added ground pork with spring onion and I seasoned with light soya sauce with dashi.

「豚ひき肉と野菜の和風パスタ」読者の皆様はパスタ屋の「ピエトロ」はご存知だろうか?本店が福岡にあるパスタ店で九州には何処にでもある。ドレッシングで有名になったので、聞いた事がある名前かもしれない。私はおませな中学生のころからよくここに通っていたのだけど、昔あった「シチリアーノ」というパスタが忘れられない。

それはペペロンチーネになすのガーリックソテーがどーんと乗ったものだった記憶がある。これはそれに豚のひき肉を加えて、醤油を入れて和風に作ってみた。

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