"Courgette stuffed with tuna" is very reasonable and easy dish. First, to make any farcis, you need to have a mellon baller. Spoon is not sharp enough to scape the vegetable cleanly.
Scarp the courgette and minced the insides with olive oil. Add some minced mushroom, black olives and a can of tuna and stuffed the courgette. Put some cheese on top then baked in the oven.
「ズッキーニのツナファルシ」は、お安く出来てとても簡単な料理。メロンボーラーを使ってズッキーニをくり抜く。上記リンクのメロンボーラーは野菜の詰め物を作る時にはとても便利な道具。スプーンは先が丸くなっているのでやりにくい。
くり抜いた身をみじん切りして、ほんの少量のオリーブオイルで炒め、さらにキノコと黒オリーブのみじん切りを加える。それらとツナ缶を混ぜてズッキーニに詰める。チーズをふりかけてオーブンで焼く。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.