09 November 2010

Courgettes farcies au thon


"Courgette stuffed with tuna" is very reasonable and easy dish.  First, to make any farcis, you need to have a mellon baller.  Spoon is not sharp enough to scape the vegetable cleanly.

Scarp the courgette and minced the insides with olive oil.  Add some minced mushroom, black olives and a can of tuna and stuffed the courgette.  Put some cheese on top then baked in the oven.

「ズッキーニのツナファルシ」は、お安く出来てとても簡単な料理。メロンボーラーを使ってズッキーニをくり抜く。上記リンクのメロンボーラーは野菜の詰め物を作る時にはとても便利な道具。スプーンは先が丸くなっているのでやりにくい。

くり抜いた身をみじん切りして、ほんの少量のオリーブオイルで炒め、さらにキノコと黒オリーブのみじん切りを加える。それらとツナ缶を混ぜてズッキーニに詰める。チーズをふりかけてオーブンで焼く。

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