I love Spring cabbage. The leaves are usually much softer and have more flavor than normal cabbage. Cabbage and ham or any pork products are great combination. I prefer matching good quality of Jambon supreme or Jambon de paris; which is french cooked ham in English with spring cabbage.
Saute the ham in olive oil in a pan then add plenty of cabbage leaves on the top then cover the pan. Let the juice of the cabbage release then add some boiling pasta water as sauce. I believe that Tagliatelle which is flat pasta with egg inside, matches well this sauce.
「春キャベツとハムのタリアテール」春キャベツは葉が柔らかくて香りも高く、とても美味しい。私は繊細な春キャベツにはベーコンより上質なハムが良く合うと思う。デパートのハム屋さんの量り売りのスモークハムかボンレスハムがよい。より薄く挽いてもらうとパスタに馴染み易い。
ハムもキャベツも適当な大きさに手で裂く。フライパンにオリーブオイルを引いてハムを加える(好みでにんにくを先に炒めてもよい)。キャベツを被せて蓋をし、キャベツの水分を出す。パスタのゆで汁を加えてソースにし、パスタを合える。タリアテールとは卵入りの平打ちパスタ。ソースがさっぱり目なので、この卵麺が良く合う。
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