This is a second day arrangement dish of roasted chicken. It's super easy to do this, I just poured a can of tomato sauce and sprinkle some cheese on the top and cook in the oven for 15 minuets or so. This is a great alternation idea of already made chicken from the super market. The tomato sauce moisturize the chicken and it makes it tender.
「ローストチキンのトマトグラタン」これはローストチキンの半身が残った2日目に作った料理。我が家は2人なので、チキンを丸ごと焼くと半身が余ってしまうので、後日はサラダにしたり、マカロニと和えたりする。最後は鶏ガラでスープをとって、鶏飯にしたり、餅米を加えて煮て、鶏粥を作って3度味わうのが私流。
これはトマトソース(ハインツがおすすめ)を流し込んで上から溶けるチーズをかけ、オーブンで全体が馴染むまで15程焼いた簡単なグラタン。 スーパーなどで売っている既製のローストチキンなどは乾燥しているので、それらを美味しく変化させるのにももってこいの料理法。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.