27 September 2017
Clover - Jean Francois Piege
I was longing to visit Jean François Piege's restaurant. He is an ex Hotel de Crillon chef and became known to the public in recent years being a judge on the TV show, Top Chef. This is his casual restaurant in St. German.
I love the composition of the plates except "stone baked ravioli". The presentation of the dish was very creative but I didn't like much of ravioli's stuffing of sesame paste. I'm very impressed with the starter of vegetable tart and the fish dish. They can do little more for the dessert.
Overall, it was a good experience. Even though space is a bit too tiny and we had to sit very close to the next table, I was glad to visit this place.
「クローバー・ジャンフランソワ・ピアジュ」クリオン出身のシェフ。私は、料理学校に通っていた時に見つけた彼の料理本を愛読していて、昔からとても尊敬している。彼はここ数年、フランスのテレビ番組「トップシェフ」の審判としてよく知られるようになった。
テレビで有名になり、現在3件のレストランを経営していて、ここはカジュアルな店。とても楽しみにしていた。結論はアミューズの野菜のタルトとメインの魚がとても美味しかった。全ての料理は彼のクリエイティブ、精密なスタイルが現れていると思う。
ただ、石焼のラビオリはその演出が若干やり過ぎ、プラス中身がごまペーストだったのが納得いかない。デザートは選択がなかったので、もう少し頑張った方がいい。店が狭過ぎて、隣の席が近すぎるのも少し問題だ。
Clover
https://goo.gl/maps/twiHjzMQHtuxuDN17
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