04 August 2018

Bakkwa loaf


This is a loaf of Bakkwa of Bee Cheng Hang with spring onions.  I've seen this video at MeatMen Channel.  It looked so good so I similated.  I didn't take the recipe directly from the site but I used the the bread recipe from Tsuji's butter roll.

The combination of sweet pork and green oion is wonderful.  My oven's convection is too strong that the top of the bread is easy to be burn but the taste was really good.

「バクワ・ローフ」MeatMenというシンガポール料理のチャンネルに上がっていたビデオを観て、とても美味しそうだったので作ってみたパン。バクワとはシンガポールの甘い豚肉のジャーキー。美珍香という有名なお店のものを使った。

バクワを細かく切って、小ねぎと一緒に巻き込んでロールにして食パン箱で焼いたもの。香ばしくて甘い豚肉とネギの組み合わせが最高。パン生地はビデオのレシピではなく、辻のレシピのもの。うちのオーブンのコンベクションが強すぎて、上が焦げてしまったがとても美味しくできた。

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.