"Ayu; river fish"
"Ayu cooked in Sansho"
「鮎の赤煮」
"Fish cooked in soya sauce"
「魚のあら煮付け」
"Grilled fish heads"
「しま鯵」
"Steamed Isaki in butter"
「イサキのバター蒸し」
I tend to cook anything very simple these days. I recommend making aluminum wrapped steam fish with butter. This is a super simple and excellent way of having fish. I can be replaced with cod, salmon, and many other fish.
「夏の魚料理」最近シンプルな料理ばかりしている。時間があまり無いので仕方ないのだが、その中でも一先のバター蒸しが美味しかった。玉ねぎとキノコを一緒に入れるとバランスも良い。酒をかけてバターを入れて蒸すだけ。
鮎の赤煮とは山椒を入れてコトコト煮込む料理。圧力鍋で短時間炊いてみた。山椒と鮎の相性は抜群だ。これは本当に美味しくて、少しづつ楽しみながら頂いている。
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