OISHII!
料理写真とレシピ
07 April 2010
Salade Jardiniére
Spring is a season of salad. I miss so much of those vegetables of the market; Peas, fava beans, haricot and spring onions.
今、日本やフランスでは春野菜が美味しい時期だと思う。残念ながら香港ではそのような季節感がある野菜はなかなか手に入らない。春っぽく仕上げたがこれらの野菜は香港では万年売っているもの。
特に今時期日本ではのたらの芽、イモの芽、山菜、豆類、菜の花などが美味しい。フランスでは野生のアスパラ、インゲン類、ラディッシュなどが美味しい。春野菜の天ぷらやおひたしを頂きたいな、いいな〜日本は。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.