06 March 2011

Potage aux carottes


I believe that this is the most delicious and simple soup of all.  You can make it with only carrots.  Each time I make this I can really taste of the carrot itself.  It's better to saute the carrots with small amount of butter until they become tender. You can also saute onions with carrots. Pour some chicken stock after and continue to cook.  Blend all together with barmix in the end.

「人参のポタージュ」これはポタージュ、スープ類では一番簡単で美味しいと思う。何がすごいのかといえば、人参そのものの味。特に上質の人参を使わなくても人参とチキンストックだけでとても濃厚で旨味のあるスープになる。新ためて人参ってすごい野菜なんだ、と感心する。先ず、人参を少量のバターでソテーする。さらに深みを出したい場合はタマネギ、ネギ、エシャロットのどれかを一緒にソテーするとよい。人参が柔らかくなってから適量のチキンストックを足して更に煮込む。最後にバーミックスでブレンドする。

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