"Agneau"
「子羊」
"Pintade"
「ホロホロ鳥のロッティ」
I went to L'atelier Robuchon of Roppongi hills. I used to go there very often when I was living in Tokyo about ten years ago. Since then the restaurant gained two Michelin stars. I like their style of cooking very much, simple yet with a style.
I remembered some of their signature dishes and there are still there. I was a bit surprised to see the signature didn't change in ten years. They're excellent but I think it needs to change... Though the main dishes of the way of cooking the meat was superb. I also love dessert. It was very creative with a big surprise that the cassis mousse was attached on the bottom of cassis gelato.
「ラトリエロブション」日曜で行きたかった店が休みが多かったので、ラトリエに行くことにした。ここはロブションだが、カジュアルでシンプルな料理が特徴的で気軽な店だ。10年前、東京に住んでいた時に好きな店でよく行っていた。それ以来だったが、シグネチャー料理があまり変わっていないことに驚いた。10年も経っていれば、もう少し変わっってもいいだろう。
現在ミシュラン2つ星だけあって、肉料理の火入れがこれ以上にないほど完璧だった。肉もとても味がいい肉だった。デザートがとても独創的で素晴らしかった。カシスのジェラートが盛られた薄いクッキーの裏にムースが付いていて、3層になっていた。有名店なので、コストパフォーマンスはあまり良くないが満足。
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