01 October 2015

Pumpkin pasta


This is a great pasta with Japanese pumpkin.  I have to say Japanese pumpkin is only good for this kind of sauce because its' taste is very dense and rich.  It doesn't make sense to make with squash.

First to steam pumpkin on steamer.   Slice the pumpkin and bacon then cook with milk on a pot.  Once the sauce is boiled and mixed well together, toss with boiled pasta and serve it quickly.

「かぼちゃのパスタ」こっくりとした日本のかぼちゃでパスタソースを作った。蒸したかぼちゃを薄切りし、濃い牛乳とベーコンで煮立てる。ベーコンは多めに入れて、かぼちゃの甘みに対してしっかりと塩分をつける。

茹でたてのパスタを素早く混ぜ合わせる。ソースはもっちりしているので、麺は固めに。もたもたしていると全体がもったりするので、素早く仕上げるのがコツ。旨味が足り無いと感じる場合は、コンソメなどを入れるよりパルメザンチーズでコクを出すことをオススメする。

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