Salt pork is one of my favorite dish so I often make one and keep in my fridge. I usually boil it in water it becomes tender, then I added the tomato sauce. It takes about two hours to meat to become tender and I added the tomato in last 40 minuets.
「塩豚のトマト煮」いつもの塩豚だが、煮込みの後半にトマト缶を入れてトマト味にしてみた。私は塩抜きせずにたっぷりの湯で茹でるので、始めは肉が柔らかくなるまでいつも通りに煮込み、後半40分くらいにトマトを投入した。
煮込みには手元にある香味野菜を入れる。今回はパセリの茎がたくさんあったので臭い消しに入れた。中華風味には生姜がよい。豆は缶詰を水切りしてハーブドプロヴァンスを加えて軽く煮返したもの。乾燥豆を戻して作ったらもっと美味しかっただろう。
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